Výzva k podávání nabídek/nominace Čeština 2021

Vážení přátelé motoristického sportu, v současné situaci je třeba dodržovat oficiální opatření. Jsme v úzkém kontaktu se státními orgány a orgány okresu Görlitz. Včas vás informujeme na internetu v 19:00 „Asociace / Data“ o dalších zjištěních / opatřeních,  která jsou nezbytná v souvislosti s našimi akcemi. Můžete si zavolat do 8. Oberlausitzer Dreieck v září.


Nezapomeňte si hovor pečlivě přečíst, v předchozích letech došlo ke změnám!

Klikněte na obrázek pro online výpis.

  • Členové MSC-Oberlausitzer-Dreilaendereck a jejich děti nemusí platit žádný nominální poplatek. Děti pomocníků, kteří se účastní OLD 2021, se mohou zúčastnit i bez nominálních poplatků.
  • Mladí řidiči se také musí zaregistrovat pod online jménem. Stejný postup platí pro ně jako pro všechny ostatní řidiče.
  • Je povinné zadat e-mailovou adresu, když ji poskytnete! Nominální potvrzení bude zasláno e-mailem. Bez e-mailové adresy není jméno potvrzeno!
  • Začátečníci starší 70 let jsou povinni předložit lékařské potvrzení o vhodnosti účasti na motoristickém sportu. Osvědčení musí být předloženo při registraci a zůstává tam. Žádná účast bez certifikátu!
  • Při registraci na místě události musí být předložen průkaz totožnosti a řidičský průkaz.
  • Pokud chcete řídit vozidlo, které není vaším majetkem, odešlete při registraci zřeknutí se práv majitele vozidla. To musí být podepsáno majitelem vozidla a bude zadrženo. S následujícím odkazem lze tuto výjimku stáhnout pro tisk.

 Zřeknutí se souboru vlastníka vozidla (ke stažení)


Obrázek vozidla je součástí zmínky a je povinný. Obraz by neměl být větší než 800 kB. To odpovídá přibližně  velikosti 1920×1080 pixelů, takže FullHD. Obrázek musí být ve formátu „můj motocykl.jpg“. Všechny mobilní telefony vytvářejí takové obrázky. A mimochodem, fotografie musí již zobrazovat celé vozidlo a ne žádné demontované nebo pouze části vozidla. Po odeslání nabídky obdržíte okamžitě na obrazovce zprávu a e-mail,  který musíte potvrdit. Nezapomeňte zkontrolovat složku nevyžádané pošty! Pokud jste neobdrželi zprávu, kontaktujte  nás, neobdrželi jsme od vás žádné údaje. Máte-li jakékoli dotazy týkající se online nabídky, kontaktujte nás prosím na našem kontaktním formuláři  nebo napište na info@msc-oberlausitzer-dreilaendereck.eu.


Chcete-li vstoupit do výběhu, musí být ve vozidle zřetelně viditelné potvrzení o vstupu, které obdržíte po uzávěrce přihlášek, nebo musí být zobrazeno.